NIEUWSBRIEF NATIONAAL  |  nummer 1,  maart 2016
Mainline
Inloopavonden in maart rondom chems
Mainline organiseert op woensdag 16 en 30 maart twee inloopavonden voor mannen die chems tijdens de seks gebruik(t)en. De avonden vinden plaats op het kantoor van Mainline in Amsterdam van 20 tot 22.30u. Beide avonden zijn laagdrempelig opgezet: niets hoeft, alles is bespreekbaar.
Lees meer
Vergroot uw kennis met onze 'Open trainingen'

In de maanden maart en april bieden we diverse trainingen waar individueel op ingeschreven kan worden. Bij inschrijving voor twee of meer trainingen, ontvangt u 15% korting! We kunnen 15 personen per training plaatsen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Bekijk alle open trainingen, die al vanaf €125 p.p. te volgen zijn. 

Lees meer
Uitgelicht - 21 april: Open training Chemsex

Op donderdag 21 april is de workshop Chemsex als open training te volgen! Leer de wereld van chemsex, de middelen en de beweegredenen kennen van mannen die hiervoor kiezen. Wat zijn de mogelijke risico’s en hoe sluit je daar als hulpverlener het beste bij aan?

Locatie: Utrecht
Tijd: 13.00 - 17.00u
Kosten: € 175,- p.p.

Lees meer
Mainline bestaat 25 jaar!

Op donderdag 12 mei vieren we ons vijfentwintig jarig jubileum. We heffen dan het glas op 25 jaar Harm Reduction en blikken terug op de ontwikkelingen in de Nederlandse en internationale drugscene. 

Ook presenteren we de jubileumeditie van het Mainline magazine en werpen uiteraard een blik op de toekomst. 

Harm Reduction congres op 14 april
Op 14 april vindt het tweede Nederlandse Harm Reduction congres plaats in Utrecht. Het congres biedt een platform voor uitwisseling van ervaring en kennis op het gebied van Harm Reduction in Nederland. Voor ieder die betrokken is bij de praktijk van de verslavingszorg, gemeenten en penitentiaire inrichtingen.
Lees meer
Bridging the Gaps 2
Mainline is onderdeel van het druggebruikers project binnen het overkoepelende Bridging the Gaps programma. Het programma wordt (voor een tweede ronde) tot 2020 gefinancierd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo kunnen we ons blijven inzetten om de gezondheid en rechtspositie van o.a. drugsgebruikers te verbeteren in Indonesië, Kenia, Nepal, Pakistan en Zuid-Afrika.
Lees meer
Mainline is op zoek naar een bestuurslid met een Internationaal profiel
Mainline werkt niet alleen in Nederland maar ook in vele delen van de wereld. Daarom is Mainline op zoek naar een nieuw bestuurslid met een Internationaal profiel. Ons bestuur heeft een toezichthoudende rol. Geinteresseerd? Reageer dan voor 31 maart 2016.
Lees meer
 
Mainline
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van ons bent.

Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kunt u zich  afmelden.

© Mainline. All rights reserved.
Verzorgd door MailingLijst