NIEUWSBRIEF NATIONAAL  |  nummer 2,  april / mei 2016
Mainline
Vervolg op succesvolle inloopavonden rondom chems
In navolging van de inloop avonden die we in maart organiseerden voor mannen die chems tijdens de seks gebruik(t)en, gaan we door. Vanaf juli zijn er elke 2e en 4e woensdag van de maand inloop avonden voor deze doelgroepen op het kantoor van Mainline. In een veilige en ongedwongen setting worden gebruikservaringen gedeeld en tips & tricks gegeven omtrent bewust gebruik van chems.
Lees meer
Chemsex forum Londen
Begin april vond in Londen het 1e Chemsex forum plaats. Op de agenda: stand van zaken en respons op geseksualiseerd gebruik van middelen als crystal meth, GHB, mephedrone en verschillende nieuwe psychoactieve stoffen (NPS) in de gayscene.
Lees meer
Dubbeldikke Mainline
In 1990 gingen drie jongemannen de straat op om shotters te informeren over hiv. De folders die ze uitdeelden werden dikker en dikker. Een jaar later was Mainine magazine een feit!

Het 25-jarig bestaan vieren we 12 mei met een jubileumnummer dat wordt gepresenteerd in de Nieuwe Anita. In deze dubbeldikke editie blikken we terug op de drugsscene van de afgelopen 25 jaar, interviewen we de oprichters en verloten we een vliegreis naar een zonnige bestemming. Alle trouwe leden ontvangen het feestnummer uiteraard netjes op de mat!
Succes van Harm Reduction groeit door 'aandacht'
Op 14 april 2016 vond voor de 2e maal het nationaal Harm Reduction congres plaats. Tijdens lezingen en workshops werd de oer-Hollandse benadering van Harm Reduction anno 2016 weer wat steviger op de kaart gezet. Blijkbaar nog altijd een relevant thema, want de dag zat binnen no-time vol.
Lees meer
 
Mainline
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van ons bent.

Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kunt u zich  afmelden.

© Mainline. All rights reserved.
Verzorgd door MailingLijst