NIEUWSBRIEF NATIONAAL  |  nummer 3,  juli 2016
Mainline
Open training Chemsex
Ben je als professional in de zorg op zoek naar informtatie over Chemsex? Noteer dan vast woensdag 16 november in de agenda. Dan organiseren we een open training rond dit onderwerp, waar je je individueel voor kunt aanmelden. De training is geaccrediteerd voor (soa-)verpleegkundigen.

Tijdens deze training komt onder andere aan bod:
  • informatie over populaire middelen en combinaties,
  • de mogelijke risico’s en risicoreductie strategieën,
  • de seksuele keuzes die mannen onder invloed maken en
  • hoe je daar als hulpverlener het beste bij aansluit.
Ervaringsdeskundige en seksuoloog
Een ex-gebruiker vertelt openhartig over de impact van slammen op zijn geest, lichaam en dagelijks functioneren. Ook bespreekt een seksuoloog het fenomeen chemsex binnen een meer theoretisch kader.

Aan het einde van de training heb je een diepgravend en praktisch toepasbaar begrip van dit thema.
Lees meer
Rian Warmoeskerken
Als Programma manager Nationaal a.i. vervangt Rian Warmoeskerken - na een inwerkperiode - Renate van Bodegom tijdens haar zwangerschapsverlof t/m januari 2017. De laatste 14 jaar was Rian werkzaam als manager bij Vluchtelingen- Werk; Zowel op een AZC als betrokken bij de opvang van vluchtelingen in de gemeenten. "Ik vind het fantastisch om me bij Mainline met hart en ziel in te zetten voor de belangen en het welzijn van mensen die drugs gebruiken." Welkom aan boord Rian!

Lees meer
Mainline Magazine: vaker & actueler!
Ons magazine krijgt een handzamer oftewel wat kleiner formaat! Hierdoor zal het blad vaker uitkomen (van 3x naar 5x per jaar) en kunnen we beter inspelen op actualiteiten. Ook zullen we soms een editie wijden aan 1 thema. Op ons lijstje staan in elk geval al: GBH, Crystal meth en Opiaat vervangers. Aankomende editie (begin augustus) staat geheel in het teken van NPS: Nieuwe Psychoactieve Stoffen. Houd je brievenbus in de gaten!
Nb. het abonnementsgeld blijft hetzelfde
Lees meer
Vorm je eigen mening
Mainline werkt ook in het buitenland met diverse lokale partners. Ons internationale team introduceerde onlangs de reeks 'Mainlines sober facts'. Dit is een reeks interessante rapporten en onderzoeken van onze lokale partners uit o.a. Pakistan, Indonesië, Kenia en Zuid Afrika.
Lees meer
Dicht op het veld
Onze medewerkers zijn vaak buiten de deur. Maak kennis met de mensen achter de verhalen over o.a. GHB en Crystal Meth. Rijd mee in de veldbus langs onze projecten van de Bijlmer via Azië tot Afrika. Blader door ons jaarverslag.
Lees meer
 
Mainline
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van ons bent.

Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kunt u zich  afmelden.

© Mainline. All rights reserved.
Verzorgd door MailingLijst