NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018
Mainline
Inschrijving gestart Middelen en Contact training
'Raak je van heroïne meteen verslaafd? Kom je vreemd gedrag tegen en denk je aan drugs? Weet je eigenlijk niet hoe je met iemand onder invloed moet praten? Ben je slecht op de hoogte van de laatste slang?'.

Op 17 december organiseert Mainline de training Middelen & Contact. Het is een training waar iedereen die in zijn of haar werk met middelengebruik te maken krijgt, zich voor in kan schrijven: hulpverleners, politie, medisch personeel. Na afloop van de training kom je weer fris voor de dag met actuele kennis van de laatste drugs-trends en een nieuwe kijk op druggebruik. 

Inschrijven kan tot 8 december, voor slechts 99 euro. Beperkt plek!
Lees meer
Trainingen voor professionals
Wij bieden trainingen voor professionals die in hun werk te maken krijgen met druggebruikers. Door onze trainingen krijg je meer weet en begrip voor hun belevingswereld en kun je veel beter het gesprek aangaan en aansluiting vinden. Ja, ik wil meer weten! Kijk de video.
Bel 020 682 2660 of mail naar training@mainline.nl
Lees meer
Chemsex Training
 • Wat is chemsex?, 
 • Waarom nemen mannen chems?
 • Slang & populaire middelen;
 • Veelvoorkomende klachten;
 • Onderliggende issues;
 • Gesprekstechnieken en tips

Deze training geeft een inkijkje in de chemsexscene en geeft inzicht in de beweegredenen van mannen om te gebruiken tijdens de seks. Wat voor chems worden gebruikt? En welke gezondheidsrisico’s komen daarbij kijken? Hoe ziet het seksleven van deze mannen eruit? Wat is de meerwaarde van chems tijdens de seks? Ook komen onderliggende issues als schaamte, infectieziekten en geaardheid aan bod. In de training krijg je tools aangereikt om het gesprek over chemsex op een constructieve manier aan te gaan. 

Lees meer
Specifieke Doelgroepen
 • Sekswerkers
 • LVB'ers
 • Steroïdengebruikers
 • Gedetineerden
 • Gebruikers op leeftijd

Heb jij te maken met een specifieke doelgroep? Dan wil je die graag op effectieve wijze bereiken. Een sekswerker heeft een andere belevingswereld dan een LVB’ers of iemand in detentie. We leggen de focus tijdens deze training op de doelgroep waarmee jij werkt. Hoe benader je deze groep het best? Hoe vind je aansluiting en hoe houd je betekenisvol contact? Lees meer
Over de grens
Mainline traint niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Dit doen wij op basis van 30 jaar ervaring in het veld. Wij hebben een grote kennis van de belevingswereld en de actuele realiteit van gebruikers. Onze trainingen geven we vanuit een open en pragmatische houding ten aanzien van drugs, gebaseerd op harm reduction. Wij koppelen onze praktijkervaringen aan theorieën en methodieken. Internationaal geven we trainingen in landen als Indonesië, Vietnam, Kenia en Zuid-Afrika. Ook hebben we een internationaal train-de-trainer traject opgezet. Lees hier meer over op onze internationale website. 
Lees meer
Folder bestellen
Wil je een presentatie van een uur over populaire drugs? Of zoveel mogelijk leren in een dagdeel over een drugscene? Of toch liever een meerdaagse training over druggebruik van cliënten en hoe hiermee om te gaan? Het is allemaal mogelijk. Je kunt onze trainingen zelf samenstellen. 

Als je mailt naar training@mainline.nl sturen we je de folder gratis op. In de folder staan alle trainingen op een rijtje. Natuurlijk kun je ook op onze website kijken.

Lees meer
Mainline
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van ons bent.

Deze nieuwsbrief doorsturen?
Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
© Mainline. All rights reserved.
Verzorgd door MailingLijst