De Nationale Voorleesdagen komen eraan! -
BoekStart
Nieuwsbrief BoekStart
 De Nationale Voorleesdagen komen eraan!
Woensdag 23 januari starten De Nationale Voorleesdagen. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar 2019: ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers (Querido).
 De Voorleestrom: een liedje in elf talen
Zing mee met ons leuke kinderliedje D e V o o r l e e s t r o m, een liedje in elf talen! Door samen te zingen en voor te lezen groeit de emotionele band tussen jou en je kindje. Omdat er in ons land veel verschillende talen gesproken worden, is het liedje door bekende artiesten vertaald en gezongen. Luister hoe dat klinkt op Spotify e.a.!
Lees verder
 Boekentips Januari
BoekStart selecteert maandelijks de beste tips uit het grote aanbod van boekjes. Heb je de boekentips van januari voor je baby, peuter, dreumes of kleuter al gezien? Bekijk ze anders snel en hou onze site en sociale kanalen in de gaten voor nog meer tips. 
Lees verder
 Sardes-Leespluim voor 'Drop, het stoute eendje'
Hoera! De Sardes-Leespluim van januari 2019 is voor ‘Drop, het stoute eendje’ van Catharina Valckx (uitgeverij Gottmer). Gefeliciteerd!
Lees verder
 Heb jij jouw gratis koffertje al opgehaald?
Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een waardebon voor het BoekStartkoffertje.
Ga met de waardebon naar de Bibliotheek, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje, bezoek de BoekStarthoek en bekijk welke nieuwe boekjes jij en je baby kunnen ontdekken!
Lees verder
 
 Leuke boekidee├źn bij de gratis boekjes
In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Daar zitten handige en leuke voorleestips bij.
Lees verder
      

Deze nieuwsbrief is verstuurd naar julienne@lezen.nl. Klik hier om uw voorkeuren te beheren of om uzelf uit te schrijven.

© 2018 Stichting Lezen - www.boekstart.nl
Verzorgd door MailingLijst