NIEUWSBRIEF APRIL 2019
Mainline
Mainline presenteert: Poppi!
Mainline lanceert een spannend nieuw initiatief: Poppi: Drugs Museum Amsterdam. Je kunt volgen hoe Mainline dit grote avontuur aangaat via instagram en facebook.
Lees meer
Gebruik jij wel eens anabole steroïden?
Mainline organiseert 25 april 2019 een seminar met als thema het gebruik van Performance and Image Enhancing Drugs (PIEDs). Een vijftal (internationaal) bekende deskundigen op dit vakgebied zullen die avond spreken, waaronder de bekende Amerikaanse auteur William Llewellyn. 

Interesse? Meld je hier aan. 
Lees meer
Enquête: wat vind jij van de Mainline?
Wat vind jij van de artikelen in de Mainline? Spreken ze je aan? Of juist helemaal niet? En wat vind je van het uiterlijk? Mainline wil het graag van je weten. Doe mee met de enquête en maak kans op een gratis abonnement! Invullen neemt slechts 5 minuten in beslag.
Lees meer
Chemsex en GHB debat in De School
Afgelopen februari presenteerde Mainline in samenwerking met Club De School twee succesvolle thema-avonden over chemsex en GHB. Kon je er niet bij zijn? Lees hier een kort verslag.  
Lees meer
De nieuwe Mainline is uit: een fotoverslag
De nieuwe Mainline is uit: de pillen-special. Nu nog de verspreiding. Kijk hier om het Mainline magazine te volgen van drukker naar lezer. 
Lees meer
Welkom Tim
Vanaf half april heeft Mainline een nieuwe hoofdredacteur en teamleider voor ons veldwerk team: Tim Jansma. Tim is een absolute aanwinst, met een lang track record als bladenmaker en hoofdredacteur. Met Tim zijn wij er zeker van dat we boeiende verhalen, interviews en nieuws uit de scene kunnen blijven delen: met de bekende knipoog en Mainline-stijl. Welkom Tim! 

Onze vertrouwde hoofdredacteur Guido van Diepen, die het magazine afgelopen jaren een flinke opknapbeurt heeft gegeven, gaat gelukkig niet ver weg. Hij versterkt vanaf april het internationale team bij Mainline.
Lees meer
Training met open inschrijving: chemsex
Mainline organiseert dinsdag 18 juni een trainingsochtend over de ins en outs van chemsex. Het gebruik van drugs tijdens seks is wereldwijd een groeiend fenomeen. Uit onderzoek blijkt dat mannen die seks hebben met mannen (MSM) vaker drugs tijdens seks gebruiken dan heteroseksuele leeftijdgenoten. Daarbij springt de opkomst van het gebruik van crystal meth en het injecteren van drugs (slammen) in het oog. Ben je professional in de (verslavings)zorg? Schrijf je nu in! 
Lees meer
Mainline
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van ons bent.

Corner left white Deze nieuwsbrief doorsturen?
Corner right white
Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
© Mainline. All rights reserved.
Verzorgd door MailingLijst