‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
English version

Logo cva groot
Cva online instructions

Online tentamens in resterend studiejaar 2019-2020

Beste studenten, 

Op vrijdag 3 april hebben we jullie geïnformeerd over het feit dat al het onderwijs van het CvA online zal worden voortgezet tot het einde van het studiejaar 2019-2020. Dit houdt in dat ook alle tentamens online zullen worden afgenomen. Op dit moment zijn we in overleg met studieleiders, opleidingscommissie en examencommissie over de manier waarop een groot aantal tentamens op een aangepaste wijze zullen worden getoetst. Zodra hier nieuws over is laten we dat direct weten. Let wel: dit geldt niet voor de eindexamens van het hoofdvak (bachelor 4 en master 2). Hierover informeren we jullie half april.

We begrijpen dat deze beslissing voor iedereen van grote invloed is. We doen ons uiterste best om jullie hierin zo goed mogelijk te ondersteunen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met je studiecoach of studieleider. 

Heel veel succes met het volgen van jullie online lessen en voortgang van de tentamens en wij wensen jullie heel veel sterkte en gezondheid toe. 

Een heel hartelijke groet,

Janneke van der Wijk
Okke Westdorp
Edo Righini

Myahk
 
MyAHK | Let op, a.s. donderdag 9 april 
gaan we over naar een nieuw intranet. 
 
Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

t: 020-5277550
e: conservatorium@ahk.nl
Facebook Instagram Twitter Linkedin

Verzorgd door MailingLijst