Header corners
Like glyph Tweet glyph Forward glyph
Sieboldhuis Nieuwsbrief juni 2020
Vanaf morgen weer open!
2 juni 2020 - 13 september 2020
Wij zijn blij te kunnen mededelen dat vanaf morgen de museumdeuren weer open mogen en dat 'Neko. De kat in de Japanse kunst' is verlengd t/m 13 september 2020! Achter de schermen is hard gewerkt aan de verschillende veiligheidsmaatregelen. Tijdens de tijdelijke sluiting van het museum is de tentoonstelling aangepast en zijn er maatregelen getroffen voor een veilig museumbezoek. De Panoramakamer is tijdelijk gesloten en ook de audio-tour is momenteel niet beschikbaar.

Wij hebben enkele prenten in 'Neko. De kat in de Japanse kunst' gewisseld en de zalen zijn anders ingericht. Dus ook zeker de moeite waard voor een herhaalbezoek. Grote en kleine liefhebbers van katten en Japanse kunst mogen deze tentoonstelling niet missen!
Lees verder
 
Online toegangskaarten
Reserveer uw toegangskaarten
Voordat u naar het museum komt is het noodzakelijk om uw toegangskaarten via de website te reserveren. Op de website kiest u de gewenste datum en inlooptijd. Dit geldt voor iedereen, ook als u een museumkaart, vriendenpas of andere kortingskaart heeft. Om rijen in de museumwinkel te voorkomen, vragen wij u om niet eerder dan uw gekozen inlooptijd naar het museum te komen.

U kunt vandaag alvast uw bezoek aan Japanmuseum SieboldHuis reserveren.
Online toegangskaarten
 
Coronamaatregelen
Coronamaatregelen
Conform de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Museumvereniging hebben wij maatregelen getroffen in het museum en hanteren wij extra veiligheidsregels. Want de veiligheid van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers staat voorop. Hiervoor vragen wij dan ook de medewerking van de bezoekers. U dient voor een bezoek aan het SieboldHuis aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zoals bijvoorbeeld het vooraf reserveren van een online toegangskaart, afstand houden van elkaar en thuis blijven bij verkoudheidsklachten. Bekijk alle maatregelen en voorwaarden op onze website.

Coronamaatregelen
Wijzig uw gegevens of meld u af
Footer corners

Verzorgd door MailingLijst