AHK
Click here for English

Dit is de tweede onderzoeksnieuwsbrief. Met dit keer aandacht voor de Dag van de Docent-onderzoeker, recente publicaties en actuele onderzoeksontwikkelingen.
Dag van de Docent-onderzoeker: meld je aan!
Geef jij niet alleen les aan een van de AHK-academies, maar doe je ook onderzoek? Neem dan deel aan het webinar 'De Dag van de Docent-onderzoeker'. De eerste editie van dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op donderdag 5 november a.s. van 15.30 uur tot 17.30 uur. Helaas dit jaar niet op locatie, maar online staat er een interessant programma klaar voor iedereen die doceren en onderzoeken combineert.
Meer info & aanmelden
Wicked Arts Assignments staat vol uitdagende kunstopdrachten
Op zoek naar een aanknopingspunt voor je kunstlessen of een nieuwe invalshoek voor je eigen kunstpraktijk? Je vindt het in Wicked Arts Assignments, het nieuwste boek van het lectoraat Kunsteducatie. Hierin zijn bijna honderd ongebruikelijke, inspirerende, grappige of sociaal betrokken kunstopdrachten gebundeld. De opdrachten sluiten aan bij theater, beeldende kunst, muziek, design en dans: ze weerspiegelen thema's uit deze verschillende disciplines, waardoor we anders over onszelf, kunst en de wereld gaan nadenken.
Lees verder
Volop in ontwikkeling: AHK Research Centre
Het AHK Research Centre, dat momenteel ontwikkeld wordt, zorgt voor betere randvoorwaarden voor onderzoek. Daarnaast organiseert het activiteiten gericht op uitwisseling, ontmoeting en samenwerking tussen studenten, onderzoekers, docenten en kunstenaars/makers. Diversiteit en een inclusief onderzoeks- en onderwijsklimaat zijn uitgangspunten. In de loop van 2021 wordt het Research Centre geopend met een symposium waarbij het docentenonderzoek aan de AHK ook een centrale plek krijgt.
Recent gepubliceerd
Facebook  Twitter  Instagram  Linkedin

Deze nieuwsbrief is verstuurd naar yolanda.bartman@ahk.nl.
Ik wil geen informatie meer van de AHK ontvangen

© 2020 AHK - www.ahk.nl
Verzorgd door MailingLijst