Headerlogo
>> Boekman.nl
Nieuwsbrief december
Tijdschrift
Boekman #125: 50 jaar Internationaal Cultuurbeleid
Sinds 50 jaar investeert de Nederlandse overheid in internationale culturele uitwisseling en samenwerking. Ook alweer 40 jaar lang kent het ministerie van Buitenlandse Zaken een cultureel ambassadeur. Daarom dit internationale winternummer van Boekman. Met een terugblik op het beleid, aandacht voor de veelzijdige praktijk en de impact van corona. Zie ook de nieuwe Boekman Extra met een Engelse vertaling van 5 artikelen, vanaf maandag 14 december op onze website.
lees verder
Cultuurmonitor
Terugblik presentatie 3 december Cultuurmonitor
Met trots lanceerde het onderzoeksteam van de Boekmanstichting op 3 december de testwebsite van de nieuwe landelijke cultuurmonitor. Met de monitor zullen we vanaf 2021 gegevens over ontwikkelingen in het culturele leven in Nederland verzamelen en ontsluiten. In de komende tijd gaan we graag in gesprek met belanghebbenden en experts om de monitor samen te ontwikkelen.
terugblik presentatie
Publicatie
Percentageregeling
De percentageregeling voor beeldende kunst bij Rijksgebouwen bestaat bijna 70 jaar. Reden voor Atelier Rijksbouwmeester om ervaringen met de regeling uit het nabije verleden te laten inventariseren. Wat leren ze ons over de werking van de regeling? De resultaten vind je in deze publicatie.
naar de publicatie
Organisatie
Kerstsluiting
De medewerkers van de Boekmanstichting wensen je hele vrolijke feestdagen en een gelukkig, voorspoedig en cultureel 2021! Vanwege de kerstperiode is de Boekmanstichting gesloten van donderdagmiddag 24 december tot en met zondag 3 januari. Vanaf maandag 4 januari zijn we weer bereikbaar en gaan we enthousiast aan de slag om al onze goede voornemens te verwezenlijken!
Boekmanstichting

Herengracht 415
1017 BP Amsterdam
tel. 020-6243736
>> Boekman.nl
>> Bibliotheekcatalogus

Unieke bibliotheek in hartje Amsterdam
Ruim 80.000 titels

 
Dit is een uitgave van de Boekmanstichting.
Wilt u reageren? Antwoord dan niet op
deze email, maar stuur uw bericht naar secretariaat@boekman.nl.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

.

Stuur dit bericht door.
Facebook Twitter LinkedIn
Verzorgd door MailingLijst