Headerlogo
>> Boekman.nl
Nieuwsbrief februari
Podcast
Podcastserie over 50 jaar Internationaal cultuurbeleid
DutchCulture presenteert in samenwerking met de Boekmanstichting een podcastserie over 50 jaar internationaal cultuurbeleid. Lees het winternummer van Boekman over internationale culturele samenwerking én luister naar Podcast #1 ‘Retrospectief’ met Toine Minnaert en Henk Pröpper en #2 ‘Verstrengeld Erfgoed’ met Esther Captain en Richard Kofi, in gesprek met Myrthe Frese.
#1: Retrospectief
#2: Verstrengeld Erfgoed
Tijdschrift
Boekman #126: Cultuurbestel
De subsidietoekenningen voor 2021-2024 zorgden vorig jaar weer voor veel commotie in de cultuursector. Het cultuurbestel piept en kraakt en schreeuwt om aanpassingen. Wat zijn de knelpunten en oplossingen? En wat is de impact van de coronacrisis op het cultuurbestel? Is het cultuurbestel gebaat bij (de)politisering? Het voorjaarsnummer van Boekman bevat bijdragen van o.a. Barbara Baarsma, Pieter Bots, Edwin van Meerkerk & Quirijn van den Hoogen en Henri Swinkels.
Word abonnee
Organisatie
Vacature
Wij zijn op zoek naar nieuwe leden voor de adviesraad van het tijdschrift Boekman dat vier keer per jaar verschijnt. De adviesraad komt twee keer per jaar bijeen om met de redactie van gedachten te wisselen over de inhoud en positionering van het tijdschrift.
Solliciteer
Organisatie
Nieuwe collega's

Lieke Janssen is per 1 februari werkzaam op het secretariaat. Zij verricht onder andere financieel-administratieve werkzaamheden. Met ingang van 1 februari versterkt Janna Michael het onderzoeksteam als projectleider van de landelijke cultuurmonitor. Zij komt van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze als postdoc onderzoek deed naar de mogelijkheden van gamification voor concerten van klassieke muziek. Een warm welkom voor beide collega's!

Boekmanstichting

Herengracht 415
1017 BP Amsterdam
tel. 020-6243736
>> Boekman.nl
>> Bibliotheekcatalogus

Unieke bibliotheek in hartje Amsterdam
Ruim 80.000 titels

 
Dit is een uitgave van de Boekmanstichting.
Wilt u reageren? Antwoord dan niet op
deze email, maar stuur uw bericht naar secretariaat@boekman.nl.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

.

Stuur dit bericht door.
Facebook Twitter LinkedIn
Verzorgd door MailingLijst