‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ WEST OOST panorama
www.zeeland.nl  Facebook  Twitter  Linkedin  Instagram  Youtube
 

Nieuwsbrief Deltaweg Veilig en Vlot

 

Lees alles over de aanpak van de Deltaweg

In deze editie van de nieuwsbrief 'Deltaweg - Veilig en Vlot' leest u over het werkbezoek van gedeputeerde Harry van der Maas en wethouder Cees Pille aan de Deltaweg. Verder nemen we u in vogelvlucht mee door de werksessies met stakeholders, gaan we in gesprek met wethouder Ankie Smit van Schouwen-Duiveland, René Wink van Natuurmonumenten en Rik Derksen van VNO-NCW.
 
 
IMG

In Beeld: Werkbezoek aan de Deltaweg

Gedeputeerde Harry van der Maas ging samen met wethouder van gemeente Goes Cees Pille onder begeleiding van omgevingsmanager Koos Louwerse op werkbezoek naar een aantal locaties rond de Deltaweg. Zij gingen in gesprek met een aantal stakeholders. In dit artikel nemen we u in vogelvlucht mee door het werkbezoek.
Lees meer
 
Autos op kruising

Werksessies met stakeholders

Belanghebbende van de Deltaweg hebben inspraak door middel van werksessies. Deelnemers zijn bijvoorbeeld bewoners en bedrijven langs de Deltaweg, maar ook de Veiligheidsregio Zeeland, Politie, ANWB en de Fietsersbond zijn vertegenwoordigd. Op deze manier worden alle belangen en wensen meegenomen in de oplossingsrichting. In dit artikel kunt u lezen hoe de werksessies zijn verlopen.
Lees meer
 
IMG

In Beeld: René Wink van Natuurmonumenten

We spreken René Wink van Natuurmonumenten. Natuurmonumenten is een organisatie die meer dan 100.000 hectaren aan natuurgebied beschermd, verbindt en vergroot. Langs de Deltaweg ligt het Oosterschenge gebied. Een natuurgebied dat de organisatie beheert. Welke gevolgen en kansen biedt de aanpak van de Deltaweg? Lees het in het artikel!
Lees meer
 
Rik Derksen

In Beeld: Rik Derksen van VNO/NCW Brabant - Zeeland

VNO-NCW is het ondernemersnetwerk van Nederland. De organisatie vertegenwoordigd verschillende ondernemers van groot naar klein. Zeeland valt onder VNO-NCW Brabant-Zeeland. Welke economische kansen zien zij voor Zeeland door de aanpak van de Deltaweg?
Lees meer
 
DSC

In Beeld: Wethouder Ankie Smit

Ankie Smit is wethouder in de gemeente Schouwen-Duiveland. Ze heeft een brede portefeuille waarin onder andere het onderwerp ‘verkeer’ zit. Daarnaast heeft zij veel ervaring met de Deltaweg. Ze reist er namelijk al 20 jaar overheen, zowel per auto als bus. Hoe ervaren de inwoners van Schouwen-Duiveland de Deltaweg en wat zijn voor hen de gevolgen van de aanpak?
Lees meer
 
Lines transparent
Dit bericht is verzonden door Provincie Zeeland
0118 631011 | deltaweg@zeeland.nl | www.zeeland.nl

Logo Provincie Zeeland