‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

NIEUWSBRIEF APRIL 2022
Mainline
Nieuwe Mainline 22 #1: Drugs & Sex
Welke drugs maken je geil? Welke juist niet? In de nieuwste Mainline vertellen gebruikers over de mooie en de mindere kanten van seks hebben onder invloed. Verder een interview met een sekstherapeut en een groot interview met Pedro die seksueel geweld meemaakte onder invloed van drugs. Bestel de nieuwe Mainline! 
Lees meer
“Mensen willen een fantasiewereld ingaan”
David Fawcett is de auteur van 'Lust, Meth and Men' en psycho- en sekstherapeut in de Verenigde Staten. Mainline sprak met hem over de relatie tussen een seks- en drugsverslaving: “Meer dan ooit zie ik het verlangen om te ontsnappen.”
Lees meer
“Je hebt zo’n sterke verbinding met elkaar”
Hoe is het om seks met drugs te combineren? Waarom is het leuk, lekker, maar soms ook gevaarlijk? Drie gebruikers aan het woord. "Als ik seks onder invloed heb, heb ik geen stress en laad ik op."
Lees meer
Mainline ontvangt schenking van de Nationale Postcode loterij
De komende drie jaar gaan we onder andere hiermee ons veldwerkteam uitbreiden en verdiepen. “Ideeën zijn er genoeg en dankzij de Nationale Postcode Loterij kunnen we die allemaal in de praktijk brengen.”
Lees meer
Harm reduction voor kwetsbare migranten
In heel Europa overleven migranten noodgedwongen op straat. Zij komen in aanraking met bestaande groepen daklozen die vaak drugs gebruiken om het harde leven op straat te verdragen. In dit project werken zeven partners, waaronder Mainline, uit zes Europese landen aan het verbeteren van de toegang tot harm reduction en gezondheidszorg voor migranten die drugs gebruiken.
Lees meer
Bijblijven? Volg ons op LinkedIn!
Wil je beter op de hoogte blijven van drugs, harm reduction en tips vanuit ons veldwerk? Volg onze nieuwste projecten, trainingen en discussieer mee over trends in drugs of harm reduction. Volg ons hier.
Mainline
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van ons bent.

Corner left white Deze nieuwsbrief doorsturen?
Corner right white
Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
© Mainline. All rights reserved.
Verzorgd door MailingLijst