‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ Zeeuwse vlag en Europese vlag voor bovenaan Nieuwsbrief Europaloket Zeeland
www.zeeland.nl  Facebook  Twitter  Linkedin  Instagram  Youtube
 

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland
15 juni 2022

 

Niet iedere nieuwsbrief zal voor iedereen altijd even interessant zijn ...

Hoezeer we ook ons best doen: niet iedere Nieuwsbrief Europaloket Zeeland zal altijd onderwerpen behandelen die voor iedereen even boeiend of nuttig zijn. Er zijn zoveel verschillende bedrijven en organisaties in onze provincie, en onze informatie loopt niet altijd in de pas met waar u juist op dit moment mee bezig bent.

Dat neemt niet weg dat het u maar een paar minuten kost om te weten wat er speelt, en dat kan misschien later nog van pas komen!

In deze nieuwsbrief een openstelling voor landbouworganisaties m.b.t. verbetering van landbouwwegen en ruilverkaveling, een nieuwe openstelling voor het subsidieprogramma OPZuid, en een uitnodiging voor bijeenkomsten over verduurzaming van de landbouw. 

Heeft u vragen? Aarzel niet en stuur een mailtje naar europaloket@zeeland.nl. We helpen u graag verder!

Het Europateam
 
 
Ruilverkaveling in Zeeland pixels

POP-subsidie voor verbetering landbouwwegen en verkavelingsstuctuur

Deze nieuwe openstelling duurt van 1 juli 2022, 09:00 uur tot en met 1 september 2022, 17:00 uur. Het betreft een openstelling die met name gericht is op verbetering van landbouwwegen en de verkavelingsstructuur.

De openstelling richt zich op landbouwers die willen investeren in innovatie en modernisering van het agrarische bedrijf en die zich met name ook richten op verbetering van landbouwwegen en de verkavelingsstructuur. Maar deze subsidie is ook bestemd voor andere bedrijven, organisaties en overheden die landbouwwegen en/of de verkavelingsstructuur willen verbeteren.
lees meer ...
 
Afbeelding themas OPZuid juni

Eerste openstelling OPZuid in september 2022

OPZuid is een Europees subsidieprogramma voor bedrijven (vooral het MKB) en kennisinstellingen in Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) die flink aan de weg timmeren. Maar ook gemeenten, waterschappen en organisaties met een rol als tussenpersoon kunnen een aanvraag voor subsidie indienen.

De verwachte openstellingsdatum is 12 september 2022. De sluitingsdatum is 4 november 2022. De openstelling is op dit moment nog niet officieel vastgesteld, maar u kunt ervan uitgaan dat het door zal gaan. Er zijn weer zogenoemde 'verdiepingssessies' gepland, waarbij we u kunnen helpen bij het voorbereiden van uw subsidieaanvraag.

Dit jaar is er 30 miljoen euro beschikbaar voor deze openstelling. Projecten moeten zich richten op één of meer van de volgende vijf thema’s: gezondheid, landbouw en voeding, energie, klimaat en grondstoffen.
meer weten ...
 
Plukken in boomgaard pixels

Uitnodiging bijeenkomsten over het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid: 4 en 5 juli

Wat betekent het nieuwe GLB voor u?

Het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) richt zich op de verdere verduurzaming van de landbouw. Zo worden boeren beloond die, naast het produceren van voedsel, ook aandacht hebben voor natuur en milieu. Het nieuwe GLB wordt echt anders dan u gewend bent. Zeker voor u, als boer in Zeeland.

Wat de grote veranderingen zullen zijn, vertellen een aantal experts u daarom graag tijdens een informatieavond bij u in de buurt.
alle details én u inschrijven ...
 
Zeeuwse vlag en Europese vlag; Ons Europateam helpt u graag!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of heeft u een projectidee dat u graag zou willen bespreken met ons Europateam, stuurt u dan een berichtje naar europaloket@zeeland.nl

We helpen u graag verder!
 
 
Lines transparent
Dit bericht is verzonden door Provincie Zeeland
0118 631011 | europaloket@zeeland.nl | www.zeeland.nl/europaloket
Het Europateam helpt u graag verder!

LOGO EUROPA Logo Provincie Zeeland