‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

NIEUWSBRIEF JUNI 2022
Mainline
Nieuwe Mainline #2: Familie
Drugs kunnen familierelaties onder druk zetten. Hoe herstel je die band weer? En als je iets tegen je familie zou willen zeggen: wat zou dat dan zijn? We gingen de straat op om het mensen te vragen. Daarnaast te lezen in deze Mainline: vele verhalen van gebruikers hoe hun familie op hun druggebruik reageerden, een hele leuke puzzel en nog zoveel meer. Bestel de nieuwe Mainline nu.
Lees meer
“Ik denk niet eens meer aan drugs”
Maxim Vlessing gebruikte sinds zijn veertiende. Eerst speed en cocaïne. Vanaf zijn achttiende shotte hij heroïne. Twintig jaar geleden stond hij ook al in de Mainline. Hoe is het nu met hem? “Een wonder is geschied!”
Lees meer
Binnenkort open: de xtc-winkel
In Utrecht opent 15 juli de deuren van allereerste xtc-winkel van Nederland. Een winkel waar je dus xtc kan kopen. Een grapje? Of toch niet? Poppi Drugsmuseum neemt je graag mee in een fictieve wereld waar de verkoop van xtc gereguleerd is. En laten je zien: zo vergezocht is dit niet. Houd de komende tijd de socials van Poppi in de gaten voor meer informatie. Ticketverkoop start begin juli.
Spoedcursus Chemsex
Chemsex: een term die steeds vaker voorkomt of waar cliënten over willen praten. Maar wat is het? Welke middelen worden gebruikt? En waarom? Leer in een vogelvlucht meer over chemsex. Voor alle professionals die meer over chemsex willen weten.
Lees meer
Bestel nu: stoppen met chemsex
Wil je stoppen met chemsex of gestopt blijven? Bestel de 'stoppen met chemsex-folder'. Volop praktische handvaten en tips van ex-gebruikers. De folder geeft meer inzicht in de verschillende fases van herstel, maar ook tips hoe om te gaan met craving, de zoektocht naar zingeving en het opbouwen van een seksleven zonder drugs. Geschikt voor professionals om uit te delen aan cliënten. Bestel de folder nu.
Lees meer
Zorgwekkende signalen sportsector
Mainline stuurde een brief aan de Kamercommissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met deze brief willen wij de noodzaak van harm reduction gericht op mensen die prestatie-bevorderende middelen gebruiken onder het voetlicht brengen. Onze veldwerkers en onderzoekers zien al geruime tijd een aantal zorgwekkende signalen rond het gebruik van prestatie-bevorderende middelen in de recreatieve sportsector.
Lees meer
Wij steunen: Support don't punish. Jij ook?
De afgelopen tien jaar is 26 juni een dag van actievoeren. Ook dit jaar weer voor Mainline. Het is namelijk de internationale anti-drugsdag. Wij staan achter de campagne: Support. Don’t Punish. De campagne zet onder andere harm reduction op de politieke agenda, gaat de dialoog aan met beleidsmakers en komt op voor groepen die slachtoffer zijn van de ‘war on drugs’. #supportdontpunish
Lees meer
Stage Vormgeving
Kan je goed ontwerpen? Ben je op zoek naar een speeltuin waar er ruimte is voor jouw ideeën en ontwikkeling? En vind je drugs een interessant onderwerp? Kom stage lopen bij Poppi Drugsmuseum en Stichting Mainline.
Lees meer
Bijblijven? Volg ons op LinkedIn!
Wil je beter op de hoogte blijven van drugs, harm reduction en tips vanuit ons veldwerk? Volg onze nieuwste projecten, trainingen en discussieer mee over trends in drugs of harm reduction. Volg ons hier.
Mainline
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van ons bent.

Corner left white Deze nieuwsbrief doorsturen?
Corner right white
Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
© Mainline. All rights reserved.
Verzorgd door MailingLijst