‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ WEST OOST panorama
www.zeeland.nl  Facebook  Twitter  Linkedin  Instagram  Youtube
 

Nieuwsbrief Deltaweg Veilig en Vlot

 

Lees alles over de aanpak van de Deltaweg

In deze editie van de nieuwsbrief ‘Deltaweg – Veilig en Vlot’ leest u meer over het onderzoek naar mogelijke oplossingen om de verkeersveiligheid en doorstroming op de Deltaweg te verbeteren. Gedeputeerde Harry van der Maas geeft u in deze nieuwsbrief een update over het onderzoek. Wat is het advies wat uit de studie naar voren is gekomen en wat gaat er de komende periode met de Deltaweg gebeuren? Verder spreken we specialist geluid Jamy Rockx over geluid en hoe dit gemeten wordt op de Deltaweg en Jerry van den Dries praat u bij over het verkeersmodel. Jamy Rockx en Jerry van den Dries zijn vanuit hun functie betrokken geweest bij de planstudie Deltaweg.
 
 
Harry van der Maas bij de Zeelandbrug

In Beeld: Samen aan de slag voor een oplossing op de Deltaweg (N256)

We spreken gedeputeerde Harry van der Maas. De afgelopen tijd is er onderzoek gedaan naar mogelijke oplossingen om de Deltaweg veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren. In dit artikel vertelt gedeputeerde Van der Maas wat er is onderzocht, wat het advies is wat uit de studie naar voren is gekomen en wat er nu met de Deltaweg gaat gebeuren.
Lees meer
 
Jamy Rockx

In Beeld: Jamy Rockx van Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland

Jamy Rockx is specialist geluid bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland. Welke factoren beïnvloeden de geluidsproductie en hoe zit dat op de Deltaweg? In dit artikel vertelt Jamy Rockx u er alles over!
Lees meer
 
NOORD ZUID laag nieuwsbrief Deltaweg verkeersmodel

Een kijkje in de toekomst

Royal HaskoningDHV heeft onderzoek gedaan naar de verschillende oplossingsrichtingen. Een belangrijk hulpmiddel hierin is een verkeersmodel. Voor dit onderzoek is een verkeersmodel gebruikt wat specifiek gemaakt is voor de regio de Bevelanden. In dit artikel spreken we Jerry van den Dries van Royal HaskoningDHV over het verkeersmodel. Wat is het verkeersmodel en waar wordt het voor gebruikt?
Lees meer
 
Lines transparent
Dit bericht is verzonden door Provincie Zeeland
0118 631011 | deltaweg@zeeland.nl | www.zeeland.nl

Afmelden voor e-mailnieuwsbrieven
Logo Provincie Zeeland