Zeeuwse vlag en Europese vlag voor bovenaan Nieuwsbrief Europaloket Zeeland
www.zeeland.nl  Facebook  Twitter  Linkedin  Instagram  Youtube
 

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland
18 november 2022

 

In deze nieuwsbrief ...

In deze nieuwsbrief nodigen we u uit om mee te denken over de toekomst van het Zeeuwse platteland, leest u over het succes van de Zeeuwse agrarische investeringsregelingen die onlangs opengesteld waren en over een nieuwe landelijke investeringsregeling voor agrariërs waar u ook nog gebruik van kunt maken. En ... : de tweede openstelling voor Interreg Vlaanderen-Nederland is van start gegaan met volop kansen voor vernieuwende projecten in de grensregio!
 
 
Groen verbindt met logo LEADER pixels

Denk mee over de toekomst en ontwikkeling van het Zeeuwse platteland

Op 21, 22 en 23 november organiseren we drie aparte bijeenkomsten (zogenoemde Gebiedssessies Lokale Ontwikkelstrategie) waarbij we u van harte uitnodigen om mee te denken over de toekomst en ontwikkeling van het Zeeuwse platteland. Uw ideeën zijn meer dan welkom om gezamenlijk een nieuwe Lokale Ontwikkelstrategie op te stellen voor de periode 2023-2027.

Iedereen die zich betrokken voelt bij het Zeeuwse platteland en die graag mee wil denken over hoe het platteland leefbaarder, duurzamer en economisch sterker kan worden, kan zich inschrijven.
Lees meer en schrijf u in
 
Foto landbouwvoertuig draineert land nieuwsbrief oktober

Nieuwe investeringsregeling Plattelandsontwikkeling vanuit het ministerie van LNV

In september en oktober konden Zeeuwse boeren aanvragen indienen binnen twee fysieke investeringsregelingen voor agrarische ondernemingen in Zeeland. En dat hebben ze massaal gedaan. Zelfs in die mate, dat het beschikbare budget met al die aanvragen flink overschreden is en we niet voor alle aanvragen geld beschikbaar hebben.

Mocht uw aanvraag buiten de boot vallen, dan heeft u nog de mogelijkheid om gebruik te maken van  de investeringsregeling die vanuit het ministerie LNV opengesteld wordt, vanaf 1 december 2022 tot en met 31 januari 2023.

U kunt daar ook een aanvraag indienen, zolang u voor uw andere aanvraag nog geen subsidietoezegging heeft ontvangen.
Lees meer over de Zeeuwse en de landelijke investeringsregelingen
 
Foto infocentrum Terneuzen met logo interreg vl nl

Oproep 2 van Interreg Vlaanderen-Nederland is geopend!

Er zijn weer volop subsidiekansen voor vernieuwende ondernemers in de grensregio.
Deze oproep sluit op 9 februari 2023.

U kunt er alles over lezen op ons Europaloket. Wilt u meteen de mogelijkheden voor uw projectidee bespreken, neemt u dan contact op met Josine Verbrugge, projectadviseur voor Interreg Vlaanderen-Nederland vanuit Provincie Zeeland: jjm.verbrugge@zeeland.nl.
Lees er alles over op ons Europaloket
 
Zeeuwse vlag en Europese vlag; Ons Europateam helpt u graag!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of heeft u een projectidee dat u graag zou willen bespreken met ons Europateam, stuurt u dan een berichtje naar europaloket@zeeland.nl

We helpen u graag verder!
 
 
Lines transparent
Dit bericht is verzonden door Provincie Zeeland
0118 631011 | europaloket@zeeland.nl | www.zeeland.nl/europaloket
Het Europateam helpt u graag verder!

LOGO EUROPA Logo Provincie Zeeland