Zeeuwse vlag en Europese vlag voor bovenaan Nieuwsbrief Europaloket Zeeland
www.zeeland.nl  Facebook  Twitter  Linkedin  Instagram  Youtube
 

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland maart 2023

 

Lente ... dé maand voor nieuwe mogelijkheden

In deze nieuwsbrief leest u over nieuwe kansen in het Europese subsidieprogramma OPZuid, maakt u kennis met het Zeeuws Economisch Bericht en met Impuls Zeeland. Laatstgenoemde zal u waarschijnlijk al bekend zijn, maar toch is het goed om te weten dat ze heel veel meer doen dan u misschien gedacht had. 
 
 
Afbeelding OPZuid met vlinder en logo

Nieuwe openstelling OPZuid, en regionale voorlichtingsbijeenkomsten

OPZuid richt zich op het sterker maken van de regionale economie zodat deze kan concurreren met andere regio's. Ook zetten wij het programma OPZuid in om meer banen te creëren en vernieuwende projecten te ontwikkelen.

Binnenkort zal er een nieuwe openstelling zijn binnen OPZuid. Ter voorbereiding daarop worden er in april in Zuid-Nederland drie voorlichtingsbijeenkomsten gehouden. In Zeeland is dat op 4 april, van 13.00 tot 17.00 uur.
Lees meer en meld u aan
 
Grafiek

Zeeuws Economisch Bericht houdt u op de hoogte van de economische ontwikkelingen in Zeeland

Mocht u het Zeeuws Economisch Bericht nog niet kennen: het is een nieuwsbrief die eens per kwartaal uitkomt, met nieuws over de actuele economische stand van zaken in Zeeland.

Het Zeeuws Economisch Bericht is een uitgave van de Provincie Zeeland in samenwerking met Impuls Zeeland, Economic Board Zeeland en het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren.

In december 2022 kwam de tweede editie uit. Ook u kunt zich erop abonneren.
Lees meer
 
Afbeelding van fabriek met werkende mensen plus logo van Impuls

Impuls Zeeland: voor ondernemend en innovatief Zeeland

De meesten van u kennen Impuls Zeeland al wel, maar toch. We herinneren u er graag aan, dat Impuls misschien ook uw bedrijf verder kan helpen.

Impuls helpt ondernemers bij het omzetten van ideeën naar toekomstbestendige innovaties. Dit doen ze door middel van het ontwikkelen van programma’s en projecten en het vinden van financiering daarbij.

Daarnaast ondersteunen ze Zeeuwse bedrijven met internationale ambities en begeleiden ze bedrijven bij het vestigen en uitbreiden in Zeeland. Met als doel: het verduurzamen en versterken van de Zeeuwse economie.
Lees meer op de website van Impuls Zeeland
 
Zeeuwse vlag en Europese vlag; Ons Europateam helpt u graag!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of heeft u een projectidee dat u graag zou willen bespreken met ons Europateam, stuurt u dan een berichtje naar europaloket@zeeland.nl

We helpen u graag verder!
 
 
Lines transparent
Dit bericht is verzonden door Provincie Zeeland
0118 631011 | europaloket@zeeland.nl | www.zeeland.nl/europaloket
Het Europateam helpt u graag verder!

LOGO EUROPA Logo Provincie Zeeland