Zeeuwse vlag en Europese vlag voor bovenaan Nieuwsbrief Europaloket Zeeland
www.zeeland.nl  Facebook  Twitter  Linkedin  Instagram  Youtube
 

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland
18 april 2023

 

Leefbaarheid van het platteland in Zeeland

De leefbaarheid van het platteland is ook voor Zeeland erg belangrijk. Voor álle burgers, dus niet alleen voor agrariërs.

De subsidieregeling LEADER is dan ook niet alleen bedoeld voor projecten die gericht zijn op het versterken van het landelijk gebied, maar ook voor het behoud van de leefbaarheid van het platteland, het versterken van de sociale samenhang, en het behouden/versterken van het voorzieningenniveau.

De Lokale Ontwikkelingsstrategieën in de drie Zeeuwse regio's zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. Er is op dit moment een openstelling voor deze Ontwikkelingsstrategieën, zie het volgende onderwerp.
 
 
Groen verbindt

Openstelling ten behoeve van Lokale Ontwikkelingsstrategie

Ook binnen het Nationaal Strategisch Plan (de opvolger van het POP) is er weer ruimte voor de Lokale Ontwikkelingsstrategieën, om de leefbaarheid van het platteland te vergroten.

Het college van Gedeputeerde Staten roept Lokale Actiegroepen (LAG) op om een Lokale Ontwikkelingsstrategie voor de periode 2023-2027 in te dienen binnen de openstelling die duurt van 7 april 2023 09:00 uur tot en met 22 mei 2023 17.00 u.
Lees meer op onze LEADER-pagina
 
Zeeuwse vlag en Europese vlag; Ons Europateam helpt u graag!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of heeft u een projectidee dat u graag zou willen bespreken met ons Europateam, stuurt u dan een berichtje naar europaloket@zeeland.nl

We helpen u graag verder!
 
 
Lines transparent
Dit bericht is verzonden door Provincie Zeeland
0118 631011 | europaloket@zeeland.nl | www.zeeland.nl/europaloket
Het Europateam helpt u graag verder!

LOGO EUROPA Logo Provincie Zeeland