Website Verwonder om de hoek
mei 2024

Schermafbeelding

Het nieuwe schooljaar komt eraan!

Het is voorjaar, de tijd waarin scholen een planning gaan maken voor het nieuwe schooljaar 2024/2025!

Wil je de activiteiten die jij op het platform Verwonder om de hoek hebt staan even goed nalopen op datum? Het systeem zit namelijk zo in elkaar dat activiteiten die de einddatum al gepasseerd zijn, niet meer zichtbaar zijn. En dus niet te boeken. Zorg dat de activiteiten die scholen kunnen boeken dus tenminste een looptijd hebben tot en met december 2025, dan zit je voor het komend schooljaar goed.
Pas je activiteiten aan!
 

Tips om mee aan de slag te gaan!

 

Einddatum activiteit

De einddatum van je activiteit kun je zelf aanpassen. Ga je op andere dagen dezelfde activiteit draaien na de zomervakantie? Pas deze dagen dan pas tijdens de zomervakantie aan. Anders worden deze gelijk meegenomen met de komende maanden.
 

Nieuwe activiteit

Liever een nieuwe activiteit aanmaken? Maak een andere titel door bijvoorbeeld het jaartal toe te voegen.
 

Lessenserie

Heb je een activiteitenreeks met 1 startdatum? Zoals een activiteit voor het Kennismakingsprogramma? Vink bij het kopje Planning de lessenserie aan. Dan kunnen mensen zich alleen voor de startdatum inschrijven.
 
 
 
 
 
     

Wekelijkse activiteit

Kies bij het veld Herhaling altijd voor wekelijks of maandelijks. Deze opties geven de juiste data weer die je wilt invoeren.
 

Onzichtbaar

Klaar met alles invoeren op een nieuwe activiteit, maar je wilt het nog niet zichtbaar op de website hebben omdat je een aantal dingetjes nog wilt kunnen aanpassen? Helemaal bovenin kan je de optie nee aanvinken bij Zichtbaar op website. Let op, je moet deze wel zelf weer aanpassen naar ja als je de activiteit zichtbaar wil hebben.
 

Prijs van de activiteit

Prijs van je activiteit invoeren of aanpassen? Let op, in het veld voor de prijs alleen getallen en komma's. Extra uitleg over de prijs kan bij opmerkingen (onder kopje Planning) erbij gezet worden.
 
 
 
 
 
     

Contact

Toch nog vragen? Kom je ergens niet uit? Neem contact op met info@verwonderomdehoek.nl

Op naar een nieuw Verwonderjaar!
 
 


Facebook    Twitter    Website    Email

Copyright © 2020 Verwonder om de hoek, all rights reserved.

Contact:
Verwonder om de hoek
Regio Holland Rijnland 
info@verwonderomdehoek.nl

Wilt u veranderen hoe u deze mail ontvangt?
Afmelden of wijzigen