e-mailmarketing voor de culturele sector
Verzorgd door MailingLijst

Onder iedere mailing zijn onze klanten verplicht een afmeldregel op te nemen, waarmee u zich kunt afmelden van de lijst. Als u de afmeldregel niet kunt vinden, als de afmeldregel niet werkt of als u vindt dat u ongevraagde mail hebt ontvangen van één van onze klanten dan kunt u een bericht sturen aan abuse[@]mailinglijst.nl. Vermeld daarbij duidelijk om welke mailing en afzender het gaat. Wij zullen dan contact opnemen met de verzender van de mailing en er voor zorgen dat uw afmelding wordt verwerkt.

MailingLijst is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten en de manier waarop aan-/afmeldingen worden afgehandeld. We onderhouden wel zeer goede contacten met de marketeers die ons product gebruiken, dus als u klachten, vragen, suggesties heeft over de nieuwsvoorziening, dan kunt u die ook via ons kwijt, en we spelen we die graag door.

Met vriendelijke groet,
Het MailingLijst-team

 
Dé online e-mailmarketing software voor de culturele sector.
Met MailingLijst kunt u eenvoudig en professioneel uw nieuwsbrieven opmaken en versturen. Bekijk een aantal voorbeelden van nieuwsbrieven die door onze gebruikers zijn gemaakt!
 
Eenvoudige blokken editor
MailingLijst beschikt over een eenvoudige blokken editor. Deze intuïtieve editor werkt op basis van blokken. U geeft standaard informatie op zoals titel, tekst, plaatje en link en MailingLijst maakt er automatisch een fraai vormgegeven nieuwsbrief-item van.
 
EM-Cultuur helpdesk, snel en accuraat!
Gebruikers van de EM-Cultuur diensten verdienen ongeëvenaarde service van onze helpdesk. Wij zien graag dat u onze diensten optimaal kunt gebruiken. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via telefoon, chat en e-mail.
 
Uitgebreide statistieken
MailingLijst beschikt over uitgebreide statistieken. Meteen na het verzenden van uw mailing beginnen de tellers te lopen. Hoeveel hebben de mailing ontvangen, hoeveel geopend, hoeveel geklikt? En niet alleen hoeveel, maar u heeft ook snelle inzage in wie er op welke links heeft geklikt.
Uitgebreide statistieken
 
Orkater
Brakkegrond
Rodehoed
Van Abbe Museum
Filmhuis Den Haag
 
Over MailingLijst
Mailingijst wordt door grote en kleine organisaties in met name de culturele sector gebruikt voor fraai vormgegeven nieuwsbrieven en  persberichten. Al dan niet gekoppeld aan uw CRM, kaartverkoop, planning en uitwisseling met de culturele adressendatabase.
 Privacy Waarborg
Over EM-Cultuur
EM-Cultuur is al meer dan 30 jaar actief in adresbeheer en e-marketing voor de culturele sector. Optimale service is ons devies en we denken graag met u mee.
Wat doen we nog meer?
Naast MailingLijst verzamelt en beheert EM-Cultuur in AdresData meer dan 9.000 organisaties die werkzaam in en rond de culturele sector. En met het CRM-systeem AdreZ beheert u flexibel uw eigen adressen en contacten al dan niet gecombineerd met MailingLijst.
Contact
EM-Cultuur
Damrak 68
1012 LM Amsterdam
T: 020 4626007
E: support[@]em-cultuur.nl

Facebook Twitter