‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Header DNL Tekengebied opmaat
 
Hallo

In tijden zoals deze kijkt De Nieuwe Liefde graag naar de literatuur en al wat ze ons geeft. Via social media worden volop lees-, kijk- en luistertips gedeeld: daar voegen wij graag nog een mooi aanbod aan toe. Zeker nu we niet weten hoe of wanneer deze situatie eindigt, ligt de fictie voor ons klaar om even weg te dromen, te reflecteren of gewoonweg te vergeten.

Daarnaast is het nu het moment om lekker te snuisteren in het online archief van De Nieuwe Liefde. Onze programma's zijn steeds te herbekijken, zodat je ook nu van onze mooie avonden kan genieten!

We hopen dat iedereen veilig en gezond blijft, en wensen sterkte toe aan iedereen. 

In de spotlight
Giphy
Terugkijken
in ons online archief
Tal van onze prachtige programma's zijn voor jou op video of audio opgenomen, zodat we nu een rijk online aanbod voor je hebben klaarliggen. Zo kan je The Female Gaze herbekijken, over vrouwelijk verlangen in de literatuur, Thea Beckman en het klimaat, waarin we De Kinderen van Moeder Aarde vergeleken met de klimaatcrisis, of de audio beluisteren van Book release: Friday Black, Fietsfabels (mét stukjes podcast!) en Taal verklapt alles

Met één klik op de knop is dit alles voor jou online beschikbaar, terwijl je veilig thuis kan blijven. Selecteer op audio en/of stream, en go!
KIJK, LUISTER, GENIET
Programmabeeld
Ga op reis, zonder de deur uit te gaan
via de poëzie!
Baal je ervan dat je niet weg kan, verlang je naar warmere of spannendere oorden? We snappen het. Gelukkig hebben we heerlijke audio en video van onze Expeditie Poetry-reeks, waarbij we op reis gaan naar ver gelegen gebieden via de poëzie.

Afgelopen seizoen gingen we al naar China, Suriname, Perzië, Syrië, Zuid-Afrika en Latijns-Amerika. Jij kan er ook heen, via de prachtige poëzievoordracht en muziek die je te horen krijgt.
REIS MEE
Dit is ook leuk
WhatsApp Image at
Dé leeslijst voor jouw quarantaine
De leeslijsten en -tips vliegen ons om de oren. Zoek op #coronaleeslijst of #ikleesthuis en je vindt tal van goede boekentips. Wij hebben gepoogd een aantal parels van lijstjes of initiatieven voor je op te lijsten, zodat je weet in welke boeken je met al deze tijd om handen nu écht moet beginnen.

  • VPRO Mondo startte een online leesclub: samen met Philip Huff en Alma Mathijsen lees je De Pest van Albert Camus, een favoriet op veel leeslijsten op dit moment.
  • NRC gaf ons 5 boeken om te lezen in tijden van epidemieën (niet voor de soft hearted.)
LEZEN MAAR
 
Zo mis je niks
Twitter Instagram Facebook YouTube
Jouw event in De Nieuwe Liefde Jouw event in De Nieuwe Liefde
De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam
020 589 16 80
info@denieuweliefde.com
www.denieuweliefde.com
De Nieuwe Liefde is onderdeel van Amerpodia. Amerpodia bestaat uit Felix Meritis, Rode Hoed, Compagnietheater en De Nieuwe Liefde.

Wijzig je gegevens of meld je af van de Amerpodia e-mailingen
Verzorgd door MailingLijst