Header corners
Like glyph Tweet glyph Forward glyph
Sieboldhuis Nieuwsbrief april 2020
Japanmuseum SieboldHuis gesloten
Japanmuseum SieboldHuis zal tot nader order gesloten zijn, hierin volgen wij het beleid van de Rijksoverheid. Helaas hebben we ook de Japanmarkt van 31 mei moeten annuleren. Via onze website, Facebook,- Twitter- en Instagram-pagina's houden wij u op de hoogte en vindt u meer informatie over onze tentoonstelling 'Neko. De kat in de Japanse kunst'. Heeft u tot die tijd vragen dan kunt u een mail sturen naar info@sieboldhuis.org.

Wij hopen u snel weer te ontvangen in het museum!

 
Klik hier om Vriend of Mecenas te worden
Steun Japanmuseum SieboldHuis
Vooral in deze barre tijden kunnen wij uw steun gebruiken. Mocht u nog geen Vriend of Mecenas zijn, dan is dit het juiste moment.

Word Vriend en u ontvangt:
  •     Gratis toegang tot Japanmuseum SieboldHuis voor u en één introducé
  •     Kortingen op lezingen, activiteiten en workshops
  •     Vroegtijdige informatie per e-mail over nieuwe activiteiten
  •     Uitnodiging voor de openingen van nieuwe tentoonstellingen
  •     Een jaarlijkse bijeenkomst exclusief voor Vrienden van Japanmuseum SieboldHuis
  •     Korting van 10% op artikelen in de Museumwinkel, uitgezonderd boeken
Klik hier om Vriend of Mecenas te worden
 
#stayathomechallenges
Nu de katten in de tentoonstelling 'Neko. De kat in de Japanse kunst' tijdelijk niet te zien zijn, plaatsen we elke vrijdag een #stayathomechallenge. Op Facebook en Instagram kan iedereen meedoen aan de challenges, waarbij alle inzendingen samen een digitale tentoonstelling vormen. Neem een kijkje of doe zelf mee met #stayathomechallenge #neko.
 
Neko. De kat in de Japanse kunst
31 januari 2020 - 5 juli 2020
De traditionele- en hedendaagse Japanse prenten, zeldzame tekeningen, objecten, fraaie rolschilderingen en hedendaagse foto’s tonen de rol van de kat in de Japanse kunst door de eeuwen heen. Grote en kleine liefhebbers van katten en Japanse kunst mogen 'Neko. de kat in de Japanse kunst' niet missen!

Nu het museum gesloten is, kunt u hier toch een deel van de tentoonstelling bekijken. Zie het item met directeur Kris Schiermeier en gastconservator Maureen de Vries over 'Neko. De kat in de Japanse kunst' bij Omroep West. NEKO sponsorlogos
Lees verder
Wijzig uw gegevens of meld u af
Footer corners

Verzorgd door MailingLijst