Header corners
Like glyph Tweet glyph Forward glyph
Sieboldhuis Nieuwsbrief mei 2020
Update vanuit Japanmuseum SieboldHuis

Lieve Vrienden en bezoekers van Japanmuseum SieboldHuis,

Allereerst wil ik alle nieuwe donateurs en Vrienden van Japanmuseum SieboldHuis hartelijk bedanken voor hun steun. Ook dank voor alle lieve emails en brieven. Het doet ons goed om te merken dat zoveel bezoekers het SieboldHuis een warm hart toedragen! 

Achter de schermen werken wij hard aan de heropening van het museum. Wij denken na over hoe wij het 'anderhalvemetersamenlevings-protocol’ zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Het kijkgenot staat voorop maar de gezondheid van onze bezoekers en de medewerkers is het allerbelangrijkste. 

Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om 'Neko. De kat in de Japanse kunst' te verlengen, zodat iedereen deze vrolijke tentoonstelling nog zelf kan komen bekijken. Ook werken wij aan de volgende tentoonstelling 'De bom. 75 jaar na Hiroshima en Nagasaki'. Wij herdenken de atoomaanvallen op Nagasaki en Hiroshima met een tentoonstelling waarin wij naast indrukwekkende foto’s, films en interviews, persoonlijke objecten van de inwoners van Hiroshima en Nagasaki tonen.  

Op 21 maart bestond Japanmuseum SieboldHuis 15 jaar. Wij hopen ons jubileum op een later tijdstip uitgebreid met u te kunnen vieren. 

Via onze websiteFacebook,- Twitter- en Instagram-pagina’s houden wij u graag op de hoogte van de komende activiteiten. Heeft u nog vragen dan kunt u deze mailen naar info@sieboldhuis.org.

Ik wens u een goede gezondheid toe, veel sterkte en hoop u snel weer te mogen ontvangen in het Japanmuseum!

Met vriendelijke groet, ook namens mijn collega’s,

Kris Schiermeier
Directeur-bestuurder Japanmuseum SieboldHuis   
           
LU klein
Wijzig uw gegevens of meld u af
Footer corners

Verzorgd door MailingLijst