Update voor woonhuiseigenaren
Update voor woonhuiseigenaren Nummer 6, mei 2020
In deze update brengen we u op de hoogte over de inhoud van de woonhuisregeling. U leest hier handige tips om uw aanvraag goed en tijdig te doen. 

Kent u andere woonhuiseigenaren van een rijksmonument die geïnteresseerd kunnen zijn in deze informatie, stuur deze nieuwsbrief dan door via de link onderaan deze nieuwsbrief.
Gegevens aanvullen
Dit jaar is de nieuwe subsidieregeling voor woonhuis-rijksmonumenten ingegaan. Nu de aanvraagperiode gesloten is, kan de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de aanvragen gaan beoordelen.

Het is mogelijk dat u van ons een e-mail ontvangt waarin wij u vragen om aanvullende gegevens toe te sturen. Die extra informatie hebben we nodig om uw aanvraag te kunnen beoordelen.
Uiterlijk 31 juli ontvangt u de beschikking
Zodra de aanvullende informatie bij ons binnen is, wordt uw aanvraag verder in behandeling genomen. Uiterlijk 31 juli ontvangt iedereen bericht over de toekenning en hoogte van de subsidie. U heeft 6 weken om bezwaar te maken. Na die periode van 6 weken ontvangt u het geld op uw rekening. 

Lees meer
Nu aan het werk aan uw woning?
Heeft u dit jaar werkzaamheden gepland? Houdt dan nu alvast rekening met wat u nodig heeft om volgend jaar een aanvraag te kunnen doen. 

Checklist
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Smallepad 5 | 3811 MG Amersfoort
Postbus 1600 | 3800 BP Amersfoort
033 – 421 7 421
info@cultureelerfgoed.nl
www.cultureelerfgoed.nl
Linkedin  Facebook  Twitter

Stuur deze mailing naar een relatie

Heeft u deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wilt u de nieuwsbrief ook zelf ontvangen? Schrijf u dan hier in.
Wijzig uw gegevens of meld u af voor de mailingen van de RCE
Verzorgd door MailingLijst