‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Uitnodiging 
Equilibrium
Door de tijdelijke sluiting van musea, kon onlangs het geplande open huis ter gelegenheid van de start van tentoonstelling Equilibrium, niet doorgaan.
Inmiddels ziet het er naar uit dat we binnenkort onze deuren weer mogen openen en nodigen we je graag opnieuw uit:  

Je bent van harte welkom voor ons open huis op zaterdag 21 november vanaf 11.30 uur, om als een van de eersten de tentoonstelling Equilibrium te bekijken.

Voor deze expositie vroeg het Mondriaanhuis Elise van der Linden en Henriëtte van ‘t Hoog om zich te laten inspireren door Mondriaans zoektocht naar evenwicht. Beide kunstenaars onderzochten het thema op geheel eigen wijze en maakten speciaal voor deze tentoonstelling nieuw werk. Het resultaat is, samen met een selectie van bestaand werk, vanaf volgende week te zien in het Mondriaanhuis.

Reserveren tijdslot 
Wanneer je van de uitnodiging gebruik maakt, is het noodzakelijk dat je daarvoor een tijdslot reserveert via de website van het Mondriaanhuis.
 
Klik daarvoor op onderstaande link.  
Kies op de datum 21 november een tijd  
Kies vervolgens een (kosteloos) E-ticket ‘Vriend’. 
Mocht je een Museumkaart hebben, dan stellen we het op prijs als je het E-ticket ‘Museumkaart’ kiest en je kaart bij bezoek laat scannen. 
Het E-ticket neem je op 21 november mee naar het Mondriaanhuis. 

Naar de ticketshop.

Wij kijken uit naar je komst! 
Team Mondriaanhuis 

Mondriaanhuis I Kortegracht 11 I 3811 KG Amersfoort I T 033 46 00 170 I www.mondriaanhuis.nl 
Parkeren: parkeergarage Koestraat, Grote Haag 2, 3811 JH Amersfoort 

 

Tickets
Mondriaanhuis
Kortegracht 11
3811 KG Amersfoort

T 033 46 00 170
E info@mondriaanhuis.nl
W www.mondriaanhuis.nl
Stuur deze nieuwsbrief naar een relatie

Facebook Twitter Instagram
Bedrijven en particulieren kunnen het Mondriaanhuis financieel steunen als sponsor of vriend van het museum. Met uw steun kan het Mondriaanhuis nog beter de betekenis van Piet Mondriaan uitdragen en zijn geboortehuis voor alle belangstellenden openstellen.

Meer informatie over Vrienden & Sponsors

Het Mondriaanhuis is mede mogelijk gemaakt door:
Sociaal Cultureel Fonds van De Amersfoortse Verzekeringen, PUG, Hendrik Muller Fonds, Carel Nengerman Fonds en bijdragen van onderstaande fondsen en organisaties:
Mondriaanfonds        Amersfoort 
Logo provincie utrecht

Zabawas      Vsbfond      Kfhein

 

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst