Het meest spetterende kinderboekennieuws speciaal voor jou! -
BoekStart
Kerst Nieuwsbrief BoekStart
 🎄📚👶 Kersttips van BoekStart 🎄📚👶
Dit zijn (volgens ons) de leukste, beste en origineelste boekjes om tijdens kerstmis voor te lezen of onder de kerstboom te leggen. Kom ze lekker lenen in de vakantie in de Bibliotheek (die nog open is!) of steun je lokale boekhandel in deze zware tijd en koop/bestel ze daar. 
Kijk de video
 Boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter
Voor je baby kiezen we deze maand ‘Kerstmis – Een piepklein verhaaltje’ van Lisa Jones en Edward Underwood. En ‘Kerstfeest met Kikker’ van Max Velthuijs is onze boekentip voor je dreumes. Wil je ze goed onthouden? Download dan onze gratis BoekStartapp, die heeft een handige leeslijst (ook in het Engels).
Download de app
 Top 10 – Sfeervolle kerstliedjes voor je kleintje
BoekStart heeft voor jou de beste kerstliedjes verzameld voor je kleintje. We letten op kwaliteit, muzikaliteit en dat ze niet te druk zijn. Heb je tips voor ons? Mail naar info@boekstart.nl.
Luister ze nu
 Win 'Kerstmis in de straat!' van Ingela P. Arrhenius
Doe tijdens de lockdown mee met onze prijsvraag en WIN dit spectaculaire uitklapboek met flappen in de vorm van een huisje van de Zweedse ontwerpster Ingela P. Arrhenius over de gezelligste tijd van het jaar. Kijk zelf maar eens wat er allemaal gebeurt!
Doe je mee?
 Tip: 'Kerst met de krijtjes' van Oliver Jeffers
Teun en zijn geliefde krijtjes krijgen allemaal een brief van pap en mam. Je vindt niet alleen een verhaaltje in dit humoristische boekje van Oliver Jeffers en Drew Daywalt, maar ook zes geheimzinnige enveloppen met kaarten, spelletjes én een uitklappagina met een reusachtige kerstboom. Leuk voor jong en oud!
Lees verder
 🏆 Winnaar Mijnvoorleesmoment 🏆
Lekker veel rijmpjes en gedichtjes kregen we opgestuurd voor onze sinterklaasprijsvraag,. Eentje vonden wij bij BoekStart écht de winnaar, ook omdat het onderwerp ons aan het hart gaat. Kijk snel of jij het bent!
Lees verder
Facebook bs  Bs insta  Pinterest bs  Bs youtube

Deze nieuwsbrief is verstuurd naar gijs.vanderhammen@gmail.com. Klik hier om uw voorkeuren te beheren of om uzelf uit te schrijven.

© 2020 Stichting Lezen - www.boekstart.nl
Verzorgd door MailingLijst